top of page

lør. 13. apr.

|

Nordic Black Theater

Bjørn Charles Dreyer Trio

Bjørn Charles Dreyer Trio i Oslo NB! Konserten er flyttet til 13. april 2024

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Bjørn Charles Dreyer Trio
Bjørn Charles Dreyer Trio

Tid og sted

13. apr. 2024, 20:00 – 14. apr. 2024, 10:00

Nordic Black Theater, Hollendergata 8, 0190 Oslo, Norge

Om arrangementet

Bjørn Charles Dreyer Trio er en ny og spennende konstellasjon som består av musikere fra ulike profesjonelle miljø som det klassiske, det rytmiske og elektronika-scenen. Med en blanding av jazz, klassisk og elektronisk musikk, gir de publikum en spesiell opplevelse, skaper indre bilder, vekker følelser og undring.

Bjørn Charles Dreyer har i 30 år vært en ettertraktet session-musiker, men har de siste 10 årene i stadig større grad, brukt sin brede erfaring og musikalitet til å boltre seg i nye musikalske landskap, og sprengt grenser for hva en gitar kan være og hvordan den kan høres ut.

Konserten kretser i all hovedsak rundt Dreyers soloalbum, Time And Mass, spilt inn med Kristiansand Symfoniorkester. Et album som ble skrevet mens Dreyers livsledsager ble diagnostisert med uhelbredelig kreft og gikk bort under et år senere. Igjen satt en alenefar med to sørgende barn. Albumskrivingen ble også en slags terapi. Selv om dette albumet er knyttet til en spesiell hendelse og livskrise, kan vi alle kjenne oss igjen i følelsene han så godt beskriver.

Nettavisens anmelder skrev om albumet «Det er vart, det er sart, det er mørkt, det er stygt, det er vakkert – det er alt» og «musikk som kommer til å sette spor hos alle som vil åpne seg for den».

Bjørn Charles Dreyer Trio inviterer til en konsertopplevelse helt utenom det vanlige.

Konserten skjer i samarbeid med Norsk Jazzforum og Norsk kulturråd. Bandet består av: Bjørn Charles Dreyer – komponist, gitar og elektronikk Ariel de Wolf/Tanja Orning – cello Henning Seldal – melodisk slagverk

Dele dette arrangementet

bottom of page